VAD DRÖMMER DU OM?


ViUnga

Vi unga på Tynningö har oftast haft filmkvällar, halloweenfirande, påskpyssel och tårtbakartävling. Men det behöver inte vara så.

DU kan vara med och bestämma vad vi ska hitta på! Drömmer du om att anordna en fotbollsturnering, talangjakt, matlangningstävling, danskurs, lan, tv-spelskvällar, att bygdegården ska ha öppet ibland så att man kan hänga där, åka på roliga utflykter tillsammans eller något helt annat?

Vi unga är en organisation som hjälper barn och unga att organisera sig och förverkliga sina drömmar! Man kan söka pengar och få stöd från sitt distrikt och hitta på massor av roligt. I somras hade vi vårt första läger, kanske vill du vara med och se till att det blir ett även nästa år?


Hur gammal måste man vara? 
Vi vill gärna att du är minst 10 år, är du yngre kan du ändå intresseanmäla. Se till att komma på årsmötet, även om du inte vill vara med i styrelsen! Du har möjlighet att vara med och bestämma!

Vad gör man i en styrelse?
Vi hjälps åt att planera aktiviteter, bestämma vad vi ska köpa in och hjälper till under själva aktiviteterna. Vi brukar ha möte max 1g/mån och har ofta uppehåll under sommarlovet. Du lär dig om styrelsearbete, samarbete och hur man organiserar sig, medan du har kul!

Vilka får komma på årsmötet?
ALLA är välkomna att vara med, lyssna, bli invald och ge förslag. Men det är bara ni medlemmar 6-25 år som har rösträtt. Årsmötet brukar vara i januari-februari.

Har du något speciellt förslag (motion) som ska röstas om på årsmötet så mejlar du dessa till
tynningo@viunga.org

 

Taggar:
Publicerad i Vi unga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prenumerera på TRBB’s e-postutskick

Senaste annonserna
Facebook Grupp

Nu har alla djur åkt hem igen o tackar för i sommar. ...

View on Facebook

Silverlerakurs!
Hej alla intresserade.
Nu har jag prelbokat bygdegården.
O prelbokat Marie Louise som håller i kursen.
Datum: sönd 26/11
Pris: 710:- för kurs o material, kan swishad på plats.
Pris: 125:- för lokal om ni blir 8 pers vilket är antalet för att kunna få hit henne.
MEN, jag kan inte hålla i det hela. Så jag skull vilja förmedla kontakten till någon av er som tänker gå. Det handlar mest om att ta hand om nyckeln o släppa in MarieLouise o det.
Tacksam för återkoppling så att jag kan avboka i tid om det inte blir av. (Kan ju va tokig dag för nån)
Men kul om det blir nåt. / Mie
...

View on Facebook

Apropå silverleran så kan jag ta emot anmälningarna o se om vi når fram till en kurs. Tacksam för svar denna vecka...🤗🤓 ...

View on Facebook

Dagens höstkänsla från Höganäs! ...

View on Facebook

Imorgon åker jag ner till min granleverantör, Gran Gunnar, och väljer ut mina granar för årets julgransförsäljning. Svenska kvalitetsgranar noga utvalda. Jag säljer dom på min webbshop men kommer även ha försäljning på ön. Till Tynningöpris såklart. ...

View on Facebook