Hjärtstartare på Bygdegården.

Hjärtstartaren nu på plats.
Tynningö Ramsö Byalag & Bygdegårdsförening har av Vaxholms kommun fått en Hjärtstartare som är tillgänglig för alla dygnet runt.
Den är placerad innanför ett speciellt framtaget fönster på Bygdegården vid entrén och som öppnas utifrån och där man kan hämta Hjärtstartaren och ta med den till den drabbade. (se bilder)
Den är mycket enkel att använda då Hjärtstarten själv talar om vad och hur den skall användas tillsammans med traditionell HLR (hjärt-lungräddning)
Senare i samband med en planerad brandutbildning under våren på Bygdegården så kommer en genomgång av Hjärtstartens funktion att äga rum.
Om någon mot förmodan haft behov av Hjärtstartaren så är det oerhört viktigt att man återlämnar densamma och kontaktar någon i styrelsen för TRBB så den återladdas om med nytt innehåll.
heartstart01
Hjärtstartare
Publicerad i Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Prenumerera på TRBB’s e-postutskick

Senaste annonserna
Facebook Grupp

Nu har alla djur åkt hem igen o tackar för i sommar. ...

View on Facebook

Silverlerakurs!
Hej alla intresserade.
Nu har jag prelbokat bygdegården.
O prelbokat Marie Louise som håller i kursen.
Datum: sönd 26/11
Pris: 710:- för kurs o material, kan swishad på plats.
Pris: 125:- för lokal om ni blir 8 pers vilket är antalet för att kunna få hit henne.
MEN, jag kan inte hålla i det hela. Så jag skull vilja förmedla kontakten till någon av er som tänker gå. Det handlar mest om att ta hand om nyckeln o släppa in MarieLouise o det.
Tacksam för återkoppling så att jag kan avboka i tid om det inte blir av. (Kan ju va tokig dag för nån)
Men kul om det blir nåt. / Mie
...

View on Facebook

Apropå silverleran så kan jag ta emot anmälningarna o se om vi når fram till en kurs. Tacksam för svar denna vecka...🤗🤓 ...

View on Facebook

Dagens höstkänsla från Höganäs! ...

View on Facebook

Imorgon åker jag ner till min granleverantör, Gran Gunnar, och väljer ut mina granar för årets julgransförsäljning. Svenska kvalitetsgranar noga utvalda. Jag säljer dom på min webbshop men kommer även ha försäljning på ön. Till Tynningöpris såklart. ...

View on Facebook