Höj ditt betyg i ämnet BILD

Du har troligtvis 50-80 minuter BILD i veckan. På den tiden ska din lärare hinna undervisa och utveckla 15-30 elever under varje pass.

Känner du att du vill få en bättre teknikbas och öva upp några färdigheter som gör att du lättare kan välja teknik och på så vis höja ditt betyg.

Jag har undervisat i BILD och kan ge dig övningar som stärker ditt självförtroende så att du kan prestera bättre i ämnet. Jag är utbildad Ungdomscoach och kan ge dig tips på saker att tänka på under lektion.

Vi träffas vid 3 tillfällen à 70 minuter i min ateljé. Pris 750kr. Tekniker som vi går igenom är collage, akvarell, olja. Uppgifter och termer som vi går igenom är arkitektur, pop-konst, silhuett, perspektiv och självporträtt.

Datum: 11/5, 18/5 & 25/5. Kl. 10:00-11:10. Medtag skolporträtt-foto. Behöver ej vara årets.

Tynningö Keramik

Karolina Holm

Karolinamaria.holm@gmail.com

0704-67 01 72

Facebook

Prenumerera på TRBB’s e-postutskick

Senaste annonserna
Facebook Grupp

Nu har alla djur åkt hem igen o tackar för i sommar. ...

View on Facebook

Silverlerakurs!
Hej alla intresserade.
Nu har jag prelbokat bygdegården.
O prelbokat Marie Louise som håller i kursen.
Datum: sönd 26/11
Pris: 710:- för kurs o material, kan swishad på plats.
Pris: 125:- för lokal om ni blir 8 pers vilket är antalet för att kunna få hit henne.
MEN, jag kan inte hålla i det hela. Så jag skull vilja förmedla kontakten till någon av er som tänker gå. Det handlar mest om att ta hand om nyckeln o släppa in MarieLouise o det.
Tacksam för återkoppling så att jag kan avboka i tid om det inte blir av. (Kan ju va tokig dag för nån)
Men kul om det blir nåt. / Mie
...

View on Facebook

Apropå silverleran så kan jag ta emot anmälningarna o se om vi når fram till en kurs. Tacksam för svar denna vecka...🤗🤓 ...

View on Facebook

Dagens höstkänsla från Höganäs! ...

View on Facebook

Imorgon åker jag ner till min granleverantör, Gran Gunnar, och väljer ut mina granar för årets julgransförsäljning. Svenska kvalitetsgranar noga utvalda. Jag säljer dom på min webbshop men kommer även ha försäljning på ön. Till Tynningöpris såklart. ...

View on Facebook